Home Elisabeth Integro

Home Elisabeth

Home Elisabeth werd in 1968 opgericht door de Zusters Augustinessen van Sint-Truiden. Sindsdien zijn ze een vaste waarde in Sint-Truiden. Ook vandaag voelen gelovigen zich er nog steeds heel erg thuis. Dankzij de religieuze woningen besteden ze extra veel aandacht aan de christelijke waarden. Dat neemt niet weg dat het woonzorgcentrum vandaag is uitgegroeid tot een moderne zorgcampus waar ze allemaal samen bouwen aan een kleurrijk leven. De wensen van de bewoner zijn bij Home Elisabeth prioritair. Daarom werken ze samen een vroegtijdige zorgplanning uit waarin rekening gehouden wordt met hetgeen de bewoner graag wil. Verder creëren ze een echt thuisgevoel door samen met de bewoner een woon- en leefplan op te stellen. Zo worden alle verwachtingen ingelost.

Home Elisabeth biedt voor iedere 65-plusser de geschikte woonoplossing. Dankzij de zorg op maat hebben ze verschillende mogelijkheden waardoor iedere 65-plusser een kleurrijk leven leidt in hun woonzorgcentrum. Zo beschikt Home Elisabeth over:

  • Een woonzorgcentrum

In het woonzorgcentrum hebben alle bewoners hun eigen stekje en krijgen ze alle zorgen die ze nodig hebben.

  • Assistentiewoningen

Een serviceflat of assistentiewoning in Home Elisabeth biedt de ideale oplossing aan 65-plussers die extra zorg nodig hebben, maar toch nog heel zelfstandig kunnen wonen. De Zorgtoppers zijn steeds in de buurt waardoor ze dag en nacht assistentie garanderen.

  • Religieuze woningen

Doordat ze extra aandacht schenken aan de christelijke waarden voelen gelovigen zich helemaal thuis in Home Elisabeth.

Wil je meer weten over Home Elisabeth?

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

011/14 01 10
phone