Integro vzw

Over Integro vzw

Integro vzw is een woonzorggroep die bestaat uit verschillende Limburgse woonzorgcentra. We geloven dat je samen sterker staat. Met gebundelde kracht werken we elke dag opnieuw aan:

  • Een kleurrijk leven voor de bewoners
  • Een kleurrijke werkomgeving voor iedere Zorgtopper
  • Een kleurrijke samenwerking met externe partners

We zorgen ervoor dat het gras niet groener is aan de overkant, maar dat elk Integro woonzorgcentrum een vertrouwde rots in de lokale gemeenschap is. We willen dat zowel de bewoners als onze Zorgtoppers, zich thuis voelen. Daarom garanderen we in ieder huis een kwaliteitsvol en kleurrijk leven.

Daarnaast hechten we bij Integro vzw we veel belang aan de christelijke waarden waardoor we een kwaliteitsvol en kleurrijk leven garanderen voor iedere bewoner. We zijn een social-profit speler waar integriteit, dialoog en kwaliteit de drie sleutelwaarden zijn in ons beleid. In ieder Integro-huis verdienen de bewoners het om elke dag centraal te staan. We doen er alles aan om de bewoners zoveel mogelijk te betrekken en inspraak te geven. Bij Integro vzw gaan we geen enkele conversatie uit de weg. De bewoners beslissen mee over:

  • het individueel zorgplan
  • het beleid van het woonzorgcentrum waar ze wonen
  • de organisatie van de werking

Voor elke beslissing die we nemen, geeft de bewoner groen licht! Daardoor stimuleren we maximale autonomie en zorg in dialoog. Verder is ook de familie steeds op de hoogte van het reilen en zeilen in het woonzorgcentrum. We communiceren steeds zo transparant en open mogelijk. Zo zorgen we er bij Integro voor dat iedere bewoner zich thuis voelt in een warme omgeving.

Bovendien is iedere bewoner uniek en daar houden wij ons aan bij Integro. Dat bevestigen we zwart op wit. Onze Zorgtoppers garanderen immers een unieke zorgbeleving voor elke bewoner. Daarnaast trachten we als social-profit om wonen betaalbaar te houden. We zijn er voor iedereen, want iedereen verdient een kleurrijk leven!

De Zorgtoppers van Integro vzw doen er alles aan om samen met de bewoners aan een kleurrijk leven te bouwen! Aangezien zij dagelijks in contact staan met de bewoners, dragen we de betrokkenheid van onze Zorgtoppers hoog in het vaandel. Samen met hen zorgen we stap voor stap voor een kleurrijker zorglandschap. We vertrouwen in hun talenten, deskundigheid en professionaliteit. Elke Integro-werkplek is er eentje waar open en transparante communicatie de norm is. Zo maken we van Integro vzw een kleurrijke omgeving.

We zetten continu in op innovatieve en slimme technologieën. Zo zorgen we samen met de bewoners en onze Zorgtoppers voor een rooskleurige toekomst!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kom hier te weten welke diensten Integro vzw jou te bieden heeft!

Wil je ons komen bezoeken om zelf de sfeer op te snuiven? Laat het ons weten!

011/14 01 10
phone