Dienstenaanbod van Integro

Onze woonzorggroep, Integro, heeft verschillende woonzorgcentra die verspreid zijn over heel Limburg. Ze behoren allemaal tot één groep, maar toch heeft ieder woonzorgcentrum zijn eigenheid. Dat willen we graag zo behouden. Bovendien heeft ieder Integro-huis zijn eigen diensten waar 65-plussers terechtkunnen om samen met de Zorgtoppers aan een kleurrijk leven te bouwen.

Zowel ouderen met een matige tot zware zorgbehoefte als ouderen met dementie kunnen hun stekje vinden in één van onze woonzorgcentra. Of een bewoner nu veel of weinig zorgen nodig heeft, de Zorgtoppers staan iedere dag voor hen klaar! Ieder Integro-huis biedt zorg op maat. In de verschillende huizen kunnen bewoners terecht voor de volgende diensten:

Woonzorgcentrum

Een gezellige kamer met het nodige comfort waar jij als 65-plusser, al dan niet met partner, kan wonen. Of je nu veel of weinig zorgen nodig hebt, ieder Integro-huis biedt zorg op jouw maat!

Assistentiewoningen

Wil jij graag zelfstandig blijven wonen maar heb je toch nood aan extra zorg? Dan biedt een assistentiewoning of serviceflat de ideale oplossing voor jou!

Kortverblijf

Moet je revalideren? Wil je graag je mantelzorger ontlasten of is je mantelzorger met vakantie? Geen probleem! Bij verschillende woonzorgcentra van Integro heb je de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven.

Dagcentrum

Wil jij graag een zinvolle dagbesteding? Ook daar zorgen wij voor! In onze dagcentra kan je terecht voor net dat tikkeltje extra zorg of begeleiding.

Inloophuis dementie

We geven jou en je familie graag informatie over dementie. Daarnaast bieden we een luisterend oor en werken we samen met jou een passend zorgpad uit.

Religieus wonen

In één van onze woonzorgcentra is het mogelijk om religieus te wonen. Er wordt extra aandacht geschonken aan de christelijke waarden waardoor gelovigen zich helemaal thuis voelen.

Extra dienstverlening

Geniet van een warme maaltijd in het dorpsrestaurant, laat je verwennen bij de kapster of ga gezellig iets drinken in de cafetaria.

Dienstenaanbod Integro

Door die verscheidenheid aan diensten garanderen we voor iedere toekomstige bewoner een kwalitatief verblijf waar naast zorg ook wonen en leven centraal staan. Zo creëren de bewoners samen met onze Zorgtoppers een rooskleurige toekomst!

Benieuwd welke diensten het Integro-huis in jouw omgeving aanbiedt?

011/14 01 10
phone