Werken bij

Vacatures Integro vzw

Bij Integro zorg jij er als Zorgtopper voor dat de bewoners iedere dag anders beleven! Door jouw gedrevenheid, passie en talent zet jij je competenties op verschillende manieren in. Jij biedt de bewoners de beste zorgen en hecht veel belang aan hun welzijn. Wil jij werken bij Integro en heb jij zin om samen met de bewoners te bouwen aan een kleurrijk leven? Ontdek hieronder alle vacatures van Integro vzw en kies degene die het best bij je past!

Uren per week


Functie

  • Wendy Hendrikx

   Wat mag je verwachten van ons?

   Het enthousiasme van de medewerkers druipt er vanaf! We bouwen samen rond de wensen van de bewoners. In Sint-Jozef is er een huiselijke sfeer waardoor het hier een echte thuis is voor hen.
   Wendy Hendrikx
   Verpleegkundige Teutenhof
  • Inge Schepers

   Wat mag je verwachten van ons?

   Het Teutenhof speelt innovatief in op de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Door de samenwerking met de buurt blazen we Sint-Huibrechts-Lille nieuw leven in! We betrekken iedereen met de werking van het Teutenhof. Zo maken we het samen waar!
   Inge Schepers
   Teamcoach Teutenhof
  • Kristien Clerix

   Wat mag je verwachten van ons?

   Ik vind het fijn om binnen te komen in het huis van de bewoners. Bij ons primeert het huiselijk gevoel en de vrijheid van de bewoners. Ze kunnen hier blijven genieten van het leven! En net dat is hetgeen dat écht belangrijk is.
   Kristien Clerix
   Verpleegkundige Teutenhof
  011/14 01 10
  phone