Zorgtoppers

Zorgtoppers van Integro

De Zorgtoppers van Integro doen veel meer in het huis van de bewoners dan enkel hun job. Ze werken met hart en ziel en gaan creatief en ondernemend om met elke wens van de bewoner. Zo zorgt het hele team ervoor dat ieder Integro-huis een warme en gezellige thuis is waar de bewoners de nodige rust vinden en elke dag anders beleven.

Hoe bouwen we samen met de bewoner aan een kleurrijker leven?
Awel, dat doen we zo:

engagement teutenhof

Zorgen met je hart

We doen er alles aan om de
bewoner een kleurrijke en unieke
zorgbeleving te bezorgen.

Autonomie

Elke Zorgtopper
is een zorgondernemer.

Passie & talent

In ons hart zijn we
bezielde én deskundige
Zorgtoppers.

Integriteit, kwaliteit & dialoog

Als rode draad, elke dag
opnieuw van onschatbare
waarde(n).

Zorg van de toekomst

Teutenhof is continu bezig met
innovatie in de zorgsector.
Jij kan hier deel van uitmaken.

Werkbaar werk

Onze Zorgtopper moet zo
aangenaam mogelijk kunnen
zorgen, daar zorgen wij voor!

Naast een kleurrijke werkomgeving in onze organisatie is een degelijke verloning voor onze Zorgtoppers heel belangrijk. Jouw verloning is volgens het barema dat past bij de functie die je binnen onze organisatie uitoefent. Daarbovenop geven we bij Integro aan al onze Zorgtoppers nog een aantal extra voordelen:

  • Maaltijdcheques ter waarde van € 3,80 per gewerkte dag van 7,6 uur. Per maaltijdcheque betalen de medewerkers zelf een bedrag van € 1,09 dat wettelijk werd vastgelegd. We berekenen het aantal maaltijdcheques door het aantal uren dat ze gewerkt hebben te delen door 7,6 uur. Dat gaat in vanaf de eerste dag dat ze bij ons tewerkgesteld zijn.
  • Wanneer de Zorgtoppers één jaar in dienst zijn bij Integro krijgen ze een zeer degelijke hospitalisatieverzekering van DKV (DKV Premium Corporate). Daarnaast hebben ze eveneens de mogelijkheid om hun familieleden aan te sluiten bij die groepspolis onder dezelfde gunstige voorwaarden. Samengevat betekent dit dat wij hun premie betalen, maar dat we de eventuele premie van hun familieleden van hun loon afhouden. Wanneer het zover is brengen we de Zorgtoppers op de hoogte van de voorwaarden van de polis!

Verder bieden we bij Integro aan al onze Zorgtoppers regelmatig interessante kortingen aan via groepsaankopen. Die aanbiedingen maken we via de diensten bekend wanneer ze zich voordoen.

Wil je nog meer informatie de Zorgtoppers bij Integro? Bezoek de Zorgtopperswebsite!

engagement teutenhof

Overtuigd dat jij als Zorgtopper ons team
wil vervoegen?

011/14 01 10
phone